2022 blir möjligheternas år

Det har varit ett mycket händelserikt år för oss på JATC Community Health Care. Vi har etablerat flertalet nya kundrelationer och fått fortsatt förtroende av att leverera kvalitativ och unik omsorg till alla våra deltagare.

Det har även varit ett händelserikt år för mig som grundare och koncernchef. Under året har jag åter tagit rodret som VD och är nu på ett mer detaljerat sätt engagerad i vårt löpande utvecklingsarbete. Något som jag tycker är väldigt givande och spännande. 

Vi har både små och stora planer att förverkliga under 2022, som vi ser som möjligheternas år. Redan i år kan vi presentera flertalet nyheter:

Ett stort tack för ännu ett spännande år. Nu önskar vi er alla en riktigt God Jul och ett Gott Nytt år. Tillsammans gör vi 2022 till möjligheternas år!

Liselotte Almén Malmqvist

Varm hälsning
Liselotte Almén Malmqvist
Grundare, koncernchef & VD
JATC Community Health Care